BIODANZAFESTIVAL AMSTERDAM 2019

7 juli 2018 in het Mirror Centre Amsterdam
Bestel hier je kaartje

 

De poëzie van de ontmoeting

Samenkomen versterkt en verbindt. De gratie en de intimiteit van de dans brengen ons in een sfeer van gevoeligheid, afstemming, zorgvuldigheid, van intensiteit en waarachtigheid.
In deze poëtische sfeer van de dans ontmoeten we elkaar op een ander niveau, op zielsniveau.

Wie komen er?
Alle biodancero’s en ook kinderen zijn welkom. Ook mensen die kennis willen maken met biodanza. Voor hen is er een speciale kennismakingsworkshop in het eerste blok. De andere workshops zijn voor mensen met enige ervaring. Dus neem je vrienden die willen kennismaken gelijk mee. Dans samen de beginners vivencia en stroom later door naar meer verdiepende vivencia’s. Het festival is een heerlijke gelegenheid om eens les te krijgen van een andere docent en nieuwe mensen te ontmoeten in de dans.

Programma
Gedurende de dag kun je verschillende workshops volgen. Naast reguliere vivencia’s, is er ook keuze uit een aantal specialistische workshops: biodanza en stem, biodanza en massage, biodanza met engelen en biodanza voor kinderen.

Er zijn drie tijdsblokken waarin je kan kiezen uit 3-4 verschillende workshops, gegeven door docenten uit heel Nederland. Tijdens het eerste blok zal er een kennismakingsworkshop zijn voor beginners. Voor deze beginnersvivencia is een apart kaartje te koop.

In het eerste blok wordt er ook een ouder-kind vivencia gegeven. Deze vivencia is voor kinderen tot 10 jaar. Als je als ouder een kaartje hebt voor het festival, kun je je kind meenemen in deze 1e vivencia. Graag je kind weer laten ophalen voor 13 uur. Je kunt ook met je kind alleen naar deze vivencia komen, hiervoor is een speciaal kaartje.

Naast de workshops is er voldoende tijd om te chillen. Bij mooi weer in de heerlijke binnentuin van het Mirror Centre. Als afsluiting van de dag is er een gezamenlijk vegetarisch dinerbuffet. Trek in wat lekkers tussendoor? Aan de bar kun je wat hartigs of zoets kopen, evenals koffie en diverse andere drankjes. Thee en kannen water (met munt, citroen, sinaasappel etc) zijn de hele dag gratis.

Docenten
Inmiddels zijn de docenten die de workshops zullen verzorgen bekend. Het zijn allemaal topdocenten die, ieder op hun eigen manier, een mooie invulling zullen geven aan ons thema ‘Poëzie van de ontmoeting’: Nathalia Liem, Miranda van Keulen, Phoebe Felen, Jan Kerkhoven, Merijn Oudheusden, Lyan van der Meulen, Marjan van der Vaart Smit, Margriet Kaptein, Mariëtte Reitsma, Esther Oskamp en Els Boon.

Zin?
Meld je dan aan en boek dan hieronder je ticket. Hoe eerder, hoe meer voordeel!
Entree is inclusief 3 heerlijke vivencia’s, thee, water en om de dag af te ronden een heerlijk vegetarisch dinerbuffet. Kaarten zijn 75 euro in de voorverkoop. Op 7 juli kun je een ticket online of aan de deur kopen voor 85 euro. De kaartjes voor de losse ouder-kind vivencia en de beginnersvivencia zijn 15 euro.

Meer informatie over Biodanzafestival Amsterdam en toegangskaarten