BIODANZA BASISGROEP

Biodanza is een leuke en ontspannen manier van dansen en in beweging komen. Letterlijk en figuurlijk. Op verschillende muziekstijlen en met verschillende oefeningen dans je op jezelf, met iemand anders of met de hele groep. Het gaat om plezier te hebben in bewegen, ervaren van levenslust en in verbinding zijn. Met jezelf en anderen. Tijdens de les spreek je niet, zodat je hoofd je niet in de weg hoeft te zitten en er alle ruimte is om te ervaren.
Biodanza werkt aan levenslust, geeft zelfvertrouwen en helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven. Bovendien is het een goed middel tegen stress.

Elke vrijdagochtend kun je dansen in deze basisgroep. Beginners en mensen met weinig biodanzaervaring zijn hartelijk welkom. Wij hebben de basiscursus biodanza zo opgezet dat het gemakkelijk is in te stappen en je stap voor stap jezelf kunt ontwikkelen. Wil jij graag op een veilige en prettige manier met biodanza kennismaken? Of ken je mensen voor wie dit de goede plek zou kunnen zijn? Welkom!

Waar en wanneer?
Iedere vrijdagochtend in het Mirror Centre (uitgezonderd schoolvakanties)
Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam (t.o. Muiderpoortstation)
10:00 tot 11:30 uur. We beginnen op tijd.
losse les 15 euro. Blok van 6 lessen 87 euro. Te betalen aan de receptie van het Mirror Centre.

Heb je interesse? Meld je aan als deelnemer of belangstellende.