DE ROEP VAN DE OERVROUW

Dagworkshop stembevrijding en biodanza voor vrouwen

Voel je de roep van je ware natuur en verlang je ernaar daaraan gehoor te geven? Met klank en beweging maak je de weg vrij om tot expressie van je ware Zelf te komen en vol jouw vrouwzijn in je leven te ervaren.

Lichaam en stem

Ruim 10 jaar begeleid ik vrouwendagen waarin het gaat over verbinding met de oorspronkelijkheid van je vrouwzijn. Steeds meer voel ik dat naast beweging, je stem daarin een essentiële rol speelt. In je stem ben je misschien nog wel het meeste zichtbaar. Vaak hoor ik dat vrouwen in hun keel een rem hebben gezet op hun oorspronkelijke expressie. Of dat het moeilijk is om hun stem vanuit de vitale seksuele levenskracht van het bekken vrij naar boven te laten stromen. Of vraagt het moed om uit het gevoel van het hart te ‘spreken’. Daarom vind ik het zo belangrijk om de klank van stem met dans en beweging te integreren.

Biodanza en stembevrijding

Ik heb zowel de training voor de extensie Biodanza en Stem gevolgd, als de opleiding Stembevrijding gedaan. Deze dag bestaat uit een deel puur biodanza. En een deel meer gericht op stembevrijding waarin ik de kwaliteiten van biodanza als basis meeneem.

Wat kun je verwachten?

Hoe ziet een dag met biodanza en stembevrijding er dan uit? In de dansen integreren we beweging, gevoel/instinct en stem. Daarnaast is er een deel waarin iedere vrouw wordt uitgenodigd haar lied te zingen. Dit lied ontstaat spontaan in het moment en heeft meestal geen woorden, maar klank die voortkomt uit wat er op dat moment het meeste waar is en gehoord wil worden.

Praktische informatie

Datum: er zijn momenteel geen geplande data