STEMBEVRIJDING

Voor alle mensen die verlangen naar vrijheid met hun stem  

Ik schat dat 60 % van de mensheid vindt dat hij of zij niet kan zingen. Maar weet je wat verrassend is? Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die het niet kan. Ook al zeggen deelnemers dat van te voren. Met stembevrijding ga je ontdekken waar jouw stem is en heen wil. Dat gaat niet over muzikale technieken. Het gaat wel om contact met je eigen geluid.

Voor alle mensen die wel kunnen zingen…

Gelukkig zijn er ook veel mensen die weten dat ze kunnen zingen. Maar misschien zou je je daarin wat vrijer willen voelen? Los van een bepaalde muzikale stijl of focus op technieken, jouw eigen vrije geluid willen ontdekken en bevrijden?

Stembevrijding is jezelf vrijmaken door te zingen 

Wanneer je stem vrij komt, voel je dat het gaat stromen. Je leeft! Je stem brengt je dicht bij jezelf. Bij wat er in je leeft en wat zich wil uiten. Soms klein en kwetsbaar, andere keren groot en krachtig. Met jouw liederen zing jij je eigen bestaan. Wat niet in woorden gezegd kan worden, kan klinken in jouw lied. Vroeg of laat brengt het je bij de bron van vreugde en liefde. Het lied van je ziel.

Niet mooi maar echt

Bij stembevrijding gaat het daarom niet zozeer om mooi zingen, maar om klank te geven aan datgene wat in jou op dit moment het meeste waar is. Vaak gaat het gewoon om je stem te laten horen en dat er iemand is die naar je luistert.

Afspraak maken?

Stembevrijding kan individueel of in groepsverband. Ik kijk graag samen met jou wat voor jou passend is. Neem je contact op?